ENG | NED


locatie

De Wilhelminastraat is een rustieke, oude straat in een gezellige 19e eeuwse buurt (Oud- West). Het Vondelpark ligt op 400 meter en het Van Gogh Museum, Stedelijk Museum en het Rijksmuseum liggen op loopafstand. Aan beide zijden van de straat groeien oude, romantische Acacia bomen, die niet alleen in het voorjaar bloeien maar ook – als u een beetje moeite doet – midden in de winter! Indien nodig neemt tram 1 (op 300 meter) u direct mee naar het centrum en haar mooie grachten. We zijn heel blij dat onze straat De Jan Pieter Heijestraat kruist, waar u een heerlijk ontbijt, lunch of diner kunt nuttigen of een laatste alcoholisch drankje voordat het Queen-size bed uw aandacht opeist!

close
Get Directions to Our Location
  
Stacks Image 781
Stacks Image 787
Stacks Image 785
Stacks Image 783

parkeren
In Amsterdam betaal je voor het parkeren van je voertuig. Het is makkelijk een parkeerplaats te vinden in de Wilhelminastraat of in de nabije omgeving.
Schiphol Airport
Schiphol ligt op twintig minuten afstand, hetzij via tram 1 en het Centraal Station of via tram 1 en Station Lelylaan. Een betrouwbare taxi kan worden geregeld door ons.
openbaar vervoer
Tram 1 neemt u direct van het Centraal Station naar onze buurt in Oud West (uitstappen 2e halte op de Overtoom, Jan Pieter Heijestraat) dan 3e straat rechts, dat is de Wilhelminstraat 37. En weer terug.

tekst